Schilderen in de boomgaard

Wilt u een workshop schilderen volgen? Dit kan bij ons! In samenwerking met Meike Schapink van MMS creaties. Lees hieronder meer.

MMS Creatie

Ben jij op zoek naar een creatieve, inspirerende activiteit? Altijd al eens willen schilderen, maar weet je niet zeker of je dat wel kan? Dan is deze workshop echt wat voor jou! We gaan samen schilderen en laten ons inpsireren door de prachtige omgeving van de woerdt.

Iedereen kan schilderen. Oké, je bent niet direct een Van Gogh, Da Vinci of  Vermeer maar we gaan aan de slag met jouw creativiteit, dat hebben we allemaal in ons, ook jij! Iedereen werkt op zijn of haar eigen niveau. We gaan lekker spelen met verf.

Er zijn verschillende mogelijkheden:
- Ieder een eigen schilderij met thema dat we samen bedenken.
- Dikke dames schilderen
- Maak een portret van je kind
- Schilder je huisdier
- Maak een gezamenlijk schilderij
- Workshop op maat in overleg

Wie ben ik?
Mijn naam is Meike Schapink en onder de naam MMS Creaties organiseer ik workshops schilderen. Ik ben opgeleid aan de kunstacademie Minerva in Groningen en op het moment volg ik een opleiding kunstzinnig coaching aan de kleine Tiki in Breda.  Waar ik enorm van kan genieten is het motiveren van mensen. Ze te helpen om meer uit zichzelf te halen en ze daardoor te verrassen over hun eigen mogelijkheden. Ik kijk er naar uit om samen met jou te gaan schilderen!

Lees meer op www.mmscreaties.nl of neem contact op met Meike Schapink via meike@mmscreaties.nl) of 06-15892760.


Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.