Kerstpakketten inspiratie avond!

Bent u zich ook aan het oriënteren op kerstpakketten voor collega's en/of relaties? Kunt u nog wel wat inspiratie gebruiken? En bent u benieuwd naar de mogelijkheden van streekproducten en boeren delicatessen? Dan is onze kerstpakketten inspiratie avond een avond die u niet mag missen. U bent van harte welkom op woensdag 22 november van 18.00 tot 21.00. Van plan om te komen? Voor ons prettig om te weten. U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.

Op 22 november 2017 staat onze winkel vol met diverse kerstpakketten. Van € 5,00 tot € 75,00. Uiteraard helpen we u graag om samen een persoonlijk pakket vol lekkers samen te stellen. Bijvoorbeeld een persoonlijke kaart of etiket. Verder kunt u op deze avond genieten van diverse proeverijen. De inspiratie avond is doorlopend te bezoeken tussen 18.00 en 21.00. 

Lukt het u niet om langs te komen? Bekijk de pakkettenpagina (zie de link). Uiteraard kunt u ook een afspraak maken, dit kan ook in de avond. Bel hiervoor met Wessel van Olst via 06-50215665. 


 1 persoon
 2 personen
 meerdere personen
 

Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.