Zeegsepad

Ontdek het mooie buitengebied van Ressen in Park Lingezegen. Wandelen langs zegen, eeuwenoude bouwwerken, door weilanden, boomgaarden en over historische paden. 

Het Zeegsepad is een klompenpad van 6 km en brengt u onder andere door onze boomgaard. De route start en eindigt bij onze landwinkel. U bent van harte welkom om de route te komen lopen. De route is verkrijgbaar in onze landwinkel of via deze link.

Meer informatie kunt u ook vinden op de website van de klompenpaden. Hier staat ook actuele informatie over de route zoals tijdelijke omleidingen. 

App
Naast de bestaande folders is er nu ook een Klompenpaden app. Met deze app verdwaalt u nooit en ontdekt u de verhalen van de streek via filmpjes, geluidsfragmenten en historische documenten. De Klompenpaden app is gratis te downloaden in de appstore en Google play.

KlompenpadRessen_9.jpg KlompenpadRessen_10.jpg

Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.