Een Landwinkel vol lekkers!

Gespecialiseerd in streekproducten
In onze landwinkel vindt u een uitgebreid assortiment aan eigen geteelde appels, peren, kersen en pruimen. Daarnaast verwerken wij ons fruit tot jam, sap, bonbons, honing, vruchtensaus, appelchips en stroop.

Ook bieden wij verscheidene streekproducten aan van lokale ondernemers. Bijvoorbeeld bier uit Nijmegen, wijn uit Huissen,  aardappels uit Bemmel en nog veel meer. 

Ambachtelijke producten uit andere regio’s
Ons bedrijf is aangesloten bij de Landwinkel coöperatie. Dit betekent dat wij, naast de producten uit de Betuwe, een breed assortiment ambachtelijke streekproducten aanbieden uit andere Nederlandse regio’s. Van al deze producten is de herkomst en productiewijze bekend.

Bij Coöperatie De Landwinkel zijn ruim 95 boerderijwinkels aangesloten met allen dezelfde professionele producten en uitstraling.

 

Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.