Cadeaupakketten

Welkom in de etalage van onze cadeaupakketten. Zoekt u een pakket op maat? Of vind u het belangrijk dat het pakket aansluit bij uw organisatie? Wij helpen u graag. 

Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen! 

Laat uw relatie, medewerker, vriend of familie verrassen met streekproducten en delicatessen uit onze veelzijdige Landwinkel. Denk bijvoorbeeld aan een Betuwe-, bak-, ontbijt-, borrel-, gezondheid- of verzorgingspakket.

Hieronder staan een aantal voorbeelden om u een beeld te geven van de mogelijkheden. De pakketten zijn via de website te bestellen. We zorgen dan dat uw pakket op de gewenste datum klaarstaat. Uiteraard kunt u ook meer informatie of een offerte opvragen. Klik hiervoor op het contactformulier.

Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.