Smaakkist bestellen?

 

Vertrouw op smaak met REMBERT's keuze

Voor iedereen die het lastig vindt om dagelijks weer iets nieuws te bedenken om te eten is er REMBERT’s keuze. Twee dagen geen zorgen over het avondeten én voor de hele week fruit in huis. REMBERT’s keuze is een smaakkist met de beste (biologische) producten van boeren uit de buurt (Betuwe, Achterhoek, Liemers, Park Lingezegen) om thuis twee gerechten mee te koken plus een fruitpakket met daarin een selectie (seizoens)fruit, voldoende voor de hele week. REMBERT’s keuze is te bestellen voor 2, 4 of 6 personen.

Voorbeeld van REMBERT's keuze

  • Tagliatelle met groene pesto, cherrytomaatjes, Rembert’s slamelange en biefstuk
  • Groene paprika gevuld met prei en rijst (V)
  • Rembert’s fruitpakket
Bekijk via deze link (website Rembert) de recepten voor komende week.
 

REMBERT's keuze is verrassend gevarieerd 

Voor twee dagen heb je geen zorgen over wat je moet gaan eten én je hebt voor een hele week fruit in huis!
2 personen  € 29,95
4 personen  € 49,95
6 personen  € 69,95

Bestellen

REMBERT’s keuze is tot en met zaterdag bij ons te bestellen in de Landwinkel of via onderstaand formulier. Naar wens staat de week erop op woensdag of vrijdag vanaf 15:00 uur de gevulde smaakkist voor je klaar. Als je meerdere smaakkisten wil bestellen geef dat dan aan in het formulier bij het vakje opmerking. 


 2 personen € 29,95
 4 personen € 49,95
 6 personen € 69,95
 

Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.