Excursies

In de maanden april t/m oktober verzorgen wij groepsexcursies. Tijdens deze groepsexcursies krijgt u een presentatie over het bedrijf. Daarna een rondleiding door de boomgaard en bezichtiging van de koelcellen. Tot slot is er gelegenheid om de winkel te bezoeken en een glaasje eigen appelsap te proeven. Natuurlijk kunt u ook een rondleiding cadeau doen! Heeft u hier wel eens aan gedacht voor uw personeelsuitje?

School klassen

Jaarlijks ontvangen wij vele schoolklassen van peuters tot voortgezet onderwijs. We vinden het leuk over ons vak te vertellen en kinderen iets te leren over de fruitteelt in al haar facetten. Wij zijn lid van Boerderij Educatie Rivierenland.

Kersen arrangement

Wilt u het kersenseizoen in De Betuwe beleven? Dat kan bij ons met een kersenexcursie. Met een rondleiding door de (kersen)boomgaard en koelcellen vertellen we u als over de teelt van fruit en kersen. We ontvangen u met koffie, thee en cake. Na de excursie geniet u van een glaasje appelkersensap met een kersenbonbon, uiteraard gemaakt van onze kersen. Na de excursie ontvangt u 500 gram kersen. Leuk, leerzaam en smaakvol!

Appel arrangement

Wilt u het appelseizoen beleven? waar de Betuwe zo om bekend staat? Boek dan nu een excursie. We nemen u mee de boomgaard in en lopen door de grote koelcellen waar we dat lekkere fruit opslaan. Tijdens de rondleiding vertellen we over de teelt van fruit om er zo een leuke en leerzame excursie van te maken. Uiteraard ontvangen we u met koffie, thee, sap en cake. Verder bestaat het programma uit een proeverij en een afsluiting met een bekertje appelsap. Optioneel kunt u een landwinkel tasje met appelchips, appeljam en appels meekrijgen. Leuk, leerzaam en smaakvol!

Prijzen

De prijzen variëren van € 4,00 tot € 7,50 p.p.. Klik hier voor de prijzen. Uiteraard is er van alles mogelijk. Dit bespreken we graag met u. Voor meer informatie of een offerte kunt u ons mailen.

Excursie bij De Woerdt

- Leuk en leerzaam
- Voor jong en oud
- Koffie, cake en taart
- Diverse arrangementen
- Klik hier voor prijzen