Overslaan en naar de inhoud gaan
Adopteer
een kip

In de boomgaard staat onze mobiele kippenkar met 200 kippen. De kippen zijn vrij om naar buiten te gaan waar ze lekker in het gras en de boomgaard kunnen scharrelen.

De kippenkar is voorzien van automatische deuren die ’s ochtends open gaan en ’s avonds heel langzaam weer dicht. In de nacht slapen de kippen op stok in de geïsoleerde kar en zijn de veilig voor vossen. In de kar is volop eten en water te vinden. 
 
De kippen worden verzorgd samen met Zorgboerderij de Groote Locht  en  Gidding Buitenzorg. Dagelijks controleren we de gezondheid van de kippen en halen we de eieren uit. Ook zorgen we dat er voldoende brokken en water voorradig is. Daarnaast voeren we de kippen restfruit en groenten afkomstig uit de landwinkel. Kortom, een prachtig voorbeeld van lokale en sociale kringlooplandbouw. 
 
Hoe werkt een abonnement? Je krijgt van ons een kaart waarop het aantal van 520 eieren vermeld staat. Dit is het aantal wat hoort bij je abonnement en hiermee kun je wekelijks in de winkel 10 eieren ophalen. Is iedere week 10 eieren te veel? Dan kun je bijvoorbeeld ook iedere twee weken 10 eieren afnemen, de looptijd van het abonnement is dan twee jaar.  Via het abonnement krijg je 10% korting op de normale prijs. 

Wil je verzekerd zijn van verse eieren? Meld je dan aan via de contactpagina
Je kunt natuurlijk ook een abonnement cadeau doen. Geef dit aan bij de opmerkingen en voorzie ons van de adresgegevens en wij sturen dan een kaart met cadeaubon per post toe.