Hollands Wild

Hollands Wild zorgt dat het wild uit Nederland bij u terecht komt. U vindt u in onze landwinkel dan ook een breed assortiment Hollands wild. Voor de feestdagen kunt u ook een bestelling plaatsen. Klik hiervoor op onderstaande link. Om de bestelling voor de kerstdagen te kunnen leveren vragen we u vóór 16 december te bestellen.

Bestellijst »
Nog volop cadeaupakketten
Bent u nog op zoek naar een cadeaupakket op maat? Dan helpen wij u graag! We kunnen u snel en binnen korte termijn helpen met een feestelijk pakket. Klik op onderstaande link voor een aantal voorbeelden. U kunt rechtstreeks via de website bestellen of voor meer informatie met ons contact opnemen.
Bekijk onze pakketten »
Nieuw olijf tomaat kaas

Nieuw in ons assortiment, heerlijke ambachtelijke kaas van Landgoed Kaamps in Twente. Deze kaas dankt zijn bijzondere smaak aan het natuurlijke rijpingsproces en melange van verschillende kruiden gecombineerd met tomaat en olijf. De kaas wordt gedurende het affineren (rijpen) bij een hogere temperatuur, tweemaal per week behandeld met speciaal ontwikkelde melange van bergkaascultuur en caramel.

Afmelden voor deze nieuwsbrief / Bekijk de html-versie