Er is weer graskaas

Weet u nog dat de koeien naar buiten gingen? Heerlijk als ze weer buiten lopen en genieten van mals gras. En dan is het wachten op de eerste kaas…graskaas! Wij hebben deze graskaas weer in onze Landwinkel! Heerlijk! Uiteraard mag u even proeven.

Nieuw Angus hamburgers

Van de familie Houterman uit Bemmel (Fokbedrijf het Hemeltje). De runderen lopen in de Ambtswaard (Bemmelse Waard) waar ze zorgen voor het beheer van deze uiterwaard samen met Staatsbosbeheer en stichting Doornik Natuurakkers. De Angus runderen zetten onder extensieve begrazingsomstandigheden op de vruchtbare uiterwaard voldoende vet aan om zich te wapenen tegen winterse weersinvloeden. Diezelfde vet aanzet maakt het vlees smaakvol en mals.

Werkfruit

Dagelijks vers en lekker fruit op uw werk? Geniet samen met uw collega's van fruit uit onze boomgaard aangevuld met tropisch fruit en citrus. In het seizoen hebben we ook zomerfruit zoals aardbeien, frambozen, bessen, kersen en pruimen. Wij denken graag met u mee en bezorgen fruit bij u op het bedrijf.

Meer informatie »
Serveer een peer!

Genieten van een gevulde peer!

Dit super simpele recept is niet alledaags maar lekker om een keer van te genieten. Maak deze peren eens klaar voor bij de barbeque of als een voorafje. Verrassend om een halve peer bij een stukje vlees te serveren zoals je ziet bij het recept onder de link.

Conclusie... Wat is een peer veelzijdig!

Recept »

Afmelden voor deze nieuwsbrief / Bekijk de html-versie