Opening kasteelterrein

Morgen (zaterdag 25-5-19) bent u van harte welkom bij de opening van het kasteelterrein in Ressen. Na jaren van onderzoek en voorbereiding is dan eindelijk het moment aangebroken om het Kasteelterrein in Ressen officieel te openen. U kunt het terrein vanaf 13.00 uur bezoeken. Tussen 12.30 uur en 16.00 uur rijden pluktreintjes tussen ons en het kasteelterrein. Het ritje is gratis en duurt een paar minuten. Komt u ook een kijkje nemen? U kunt bij ons parkeren en on de trein stappen.

Meer informatie »
Greenstar sap

We hebben heerlijk sap geperst van onze Greenstar appels, heerlijk fris en super smaakvol. Vorige maand maakten we de koelcel open en toen zagen we dat de appels bruine schilvlekjes hadden. Dit komt door de hete zomer van vorig jaar. De appels zijn te heet geworden en het afkoelen in de koelcel heeft ze geen goed gedaan. Daardoor waren ze onverkoopbaar. Maar van Greenstar kunnen we wel super lekker sap maken en de vlekjes zitten alleen op de schil en niet in het vruchtvlees. Van de nood een deugd maken? Jazeker :) Helpt u ons mee opmaken? Het sap is verkrijgbaar in een appeltap van 5L voor € 8,95.

Er is weer graskaas

Weet u nog dat de koeien naar buiten gingen? Heerlijk als ze weer buiten lopen en genieten van mals gras. En dan is het wachten op de eerste kaas…graskaas! Wij hebben deze graskaas weer in onze Landwinkel van collega Landwinkel Spierings! Heerlijk! Uiteraard mag u even proeven.

Werkfruit

Dagelijks vers en lekker fruit op uw werk? Geniet samen met uw collega's van fruit uit onze boomgaard aangevuld met tropisch fruit en citrus. In het seizoen hebben we ook zomerfruit zoals aardbeien, frambozen, bessen, kersen en pruimen. Wij denken graag met u mee en bezorgen fruit bij u op het bedrijf.

Meer informatie »

Afmelden voor deze nieuwsbrief / Bekijk de html-versie