Oogst 2018

Het einde van de fruitoogst is in zicht. Deze week plukken we de laatste Pinova en Jonagold. Daarmee komt een eind aan het plukseizoen wat in half juni begon met het oogsten van de kersen. De koelcellen zitten vol heerlijke appels en peren. In de cel verlagen we het zuurstof van 20% naar 1%. Door de lage zuurstof en de lage temperatuur kunnen we u tot aan de nieuwe oogst van 2019 van lekker fruit voorzien!

Zaterdag 13 oktober

Morgen wordt nog een heerlijk zomerse dag verwacht. Perfect weer om de laatste zelfpluk mee te maken. U kunt zelf appels (Jonagold) plukken of een vers geperst glaasje appelsap komen drinken. Komt u ook genieten?

Kerstpakkettten 2018

We zijn trots op onze nieuwe cadeau box vol heerlijke boeren delicatessen! Van boerin Annemarie tot boer Teus met de smaakvolste producten van ons en collega boeren en telers. Bekijk onze website voor de elf soorten boxen. Meer informatie of bestellen kan op de website. Uiteraard staan we u graag te woord in onze Landwinkel, neem daarvoor contact op via info@dewoerdt.nl of 0481-464027.

Kerstpakketten 2018 »
Herfst vruchten
De herfst is begonnen! Dat vieren we met typische herfstvruchten van eigen land zoals kweeperen, stoofperen, mispels, kalebassen en pompoenen. Wat dacht u van een heerlijke kweeperen taart? Natuurlijk kunt vindt u bij ons ook de typische oranje Halloween pompoenen.

Afmelden voor deze nieuwsbrief / Bekijk de html-versie