Overslaan en naar de inhoud gaan
High
Tea
High-Tea

Arrangement op het Boerderijterras

€22,50

​​Arrangement High Tea
Een High-Tea bestaat uit een alcoholvrije bubbel om mee te beginnen, een soepje, verschillende huisgemaakte warme hapjes, zoete lekkernijen, luxe belegde broodjes en natuurlijk onbeperkt thee. Alles is huisgemaakt door onze koks met zoveel mogelijk producten uit de regio.


De alcoholvrije bubbel waarmee de High Tea start is de Veldflora thee. Dit is een koud getrokken mousserende thee cuvée, een natuurlijke melange van Korenbloem, Goudsbloem, Zonnebloem, Rozebottels en Druiven. De thee is een uniek product van het Betuws Wijndomein in Erichem. 

Bestel een cadeaubon
Bestel via de link een cadeaubon, dan pakken we deze feestelijk voor u in. Geef daarbij aan voor hoeveel personen de High Tea is. De prijs is € 22,50 per persoon. 

Bestellen

Ontvang uw collega's, vrienden of familie

Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten pakketten. Maar het is ook leuk om uw collega's, vrienden of familie te ontvangen op ons sfeervolle Boerderijterras. Dat kan met een High-Tea (zoals hierboven omschreven) maar ook met een luxe borrel. Daarvoor hebben we een aparte zaal waar we u kunnen ontvangen. Of aan het einde van de middag ontvangst op ons Boerderijterras. We kunnen uw gezelschap van een borrel, luxe hapjes en bittergarnituur ontvangen. 

Vraag ons naar de mogelijkheden. Klik hier voor de contactpagina

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je dat wij een pakket samenstellen?