Overslaan en naar de inhoud gaan
Excursie
leer meer over fruit

“Hoe houden jullie die appels zo lang vers?”
Waarom hangen er netten boven de kersenboomgaard?”

 

Deze vragen horen wij vaak en met plezier geven we daar antwoord op! Nóg leuker is het om het met je eigen ogen te zien hoe de fruitbomen in de boomgaard groeien. Wij hebben veel te vertellen over ons vak en verzorgen dan ook graag groepsrondleidingen over het bedrijf. Hierbij geven we uitleg over de moderne fruitteelt, de geschiedenis van fruitteelt op De Woerdt en natuurlijk ga je mee de boomgaard in en bezoek je onze enorme koelcellen.

Geïnteresseerd geraakt? Neem contact met ons op en wij maken een voorstel op maat.

Scholen

We verzorgen jaarlijks veel rondleidingen voor scholen. Van peuterklasjes tot leerlingen uit het voortgezet onderwijs. Voor elke leeftijd bieden wij een passende excursie. Het is leuk om kinderen mee te nemen in het bedrijf en ze meer te leren over de natuur en de fruitteelt in het bijzonder. Een rondleiding op De Woerdt is een lekkere en leuke belevenis voor kinderen.

Bedrijven


De rondleiding is ook een leuk uitje voor bedrijven. We ontvangen jullie op ons boerderijterras met koffie en huisgemaakte appeltaart. Vervolgens start de rondleiding. Aansluitend schuif je aan voor een heerlijke boerenlunch. Daarna is er de mogelijkheid om gezamenlijk het Zeegsepad (6km) te wandelen. Bij terugkomst staat er desgewenst voor iedereen een  fruittasje klaar. Neem gerust contact met ons op om je wensen te bespreken.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op en wij maken een voorstel op maat.