Overslaan en naar de inhoud gaan
Boerderij
terras

Puur genieten bij De Woerdt

Strijk neer bij De Woerdt voor koffie met huisgemaakt appelgebak, sap van appels uit eigen boomgaard of een lunch bereid met verse producten uit de regio. 

Op ons Boerderijterras serveren we zoveel mogelijk verse en huisgemaakte producten. We selecteren alles op basis van onze visie; lokaal, duurzaam, kwaliteit en smaakvol. Een stop op ons binnen- of buitenterras is ideaal na een wandeling of bezoek aan de Landwinkel. Geniet van de prettige sfeer, omgeving en van het uitzicht over de boomgaard, erf en boerderij. We hebben een uitgebreide lunchkaart met diverse gerechten maar ook huisgemaakt gebak en diverse hapjes.

Ook hebben we vegan en vegetarische gerechten. Voor alles geldt zoveel mogelijk onbewerkte ingrediënten en zonder onnodige toevoegingen. Kortom, voor iedereen serveren we wat lekkers. Download hier onze menukaart (winter 2023)


Wilt u reserveren of meer weten over de openingstijden?  Neem contact met ons op
 

Bijzondere vergaderlocatie

Voor bijvoorbeeld vergaderingen, bijeenkomsten, teamdagen, trainingen of workshops beschikken wij over twee ruimtes voor 4 tot 42 personen. Beide ruimtes liggen op de eerste verdieping en zijn bereikbaar met een trap of lift. Wifi is beschikbaar en het gebruik van een flip-over en groot beeldscherm zijn uiteraard inclusief. We zijn goed bereikbaar en beschikken over een ruim parkeerterrein. Vanaf het erf loop je zo onze boomgaard in of het Klompenpad op. Zo kunt u een grote of kleine wandeling tussen uw bijeenkomst door. Afhankelijk van de wensen kunnen we zorgen voor koffie met huisgemaakt gebak of een heerlijke lunch met streekproducten. 

Reserveren of meer weten? Neem contact met ons op

Excursies voor jong en oud

Hoe houden jullie appels het jaarrond op kwaliteit? Waarom hangen er netten boven de kersen? Deze vragen horen wij vaak en met plezier geven we daar antwoord op.  

Ervaar met eigen ogen onze koelcellen en de boomgaard. Wij hebben graag over ons vak, De Betuwe als gebied, de geschiedenis, de moderne fruitteelt en de natuur. Alles komt aan bod in onze excursie, voor jong en oud. 
De rondleidingen zijn op maat, aangepast aan de leeftijd en interesses van de groep. Zo verzorgen we jaarlijks veel rondleidingen voor schoolklassen, van peuters tot voortgezet onderwijs. Leuk om jonge kinderen mee te nemen in het bedrijf en ze meer te leren over de natuur en de fruitteelt. Of als bedrijfsuitje, als onderdeel van uw vergaderarrangement of familie uitje. 
 
Geïnteresseerd? Wij maken graag een voorstel op maat!  Neem contact met ons op