Overslaan en naar de inhoud gaan
Boerderij
terras

Puur genieten bij De Woerdt

Strijk neer bij De Woerdt voor een koffie met huisgemaakt appelgebak, een sapje van appels uit eigen boomgaard of een lunch bereid met verse producten uit eigen boomgaard en heerlijke streekproducten.

In ons Boerderijterras serveren we zoveel mogelijk verse, huisgemaakte producten. De producten selecteren we vanuit onze visie op lokaal, duurzaam en kwalitatief hoogwaardige producten. Een stop bij ons binnen of buitenterras is ideaal om tijdens een wandeling of na een bezoek aan de Landwinkel. Even genieten van de prettige sfeer, omgeving en van het uitzicht over de boomaard, erf en boerderij. We hebben een uitgebreide lunchkaart met huisgemaakt gebak of heerlijke patisserie gemaakt van plantaardige en onbewerkte ingrediënten en onnodige toevoegingen. Zeker weten dat we voor iedereen iets lekkers kunnen serveren. 

Wilt u reserveren of meer weten over de openingstijden?  Neem contact met ons op
 

Bijzondere vergaderlocatie

Voor bijvoorbeeld vergaderingen, bijeenkomsten, teamdagen, trainingen of workshops beschikken wij over twee ruimtes voor 4 tot 42 personen. Beide ruimtes liggen op de eerste verdieping en zijn bereikbaar met een lift. Wifi is beschikbaar en het gebruik van een flip-over en groot beeldscherm zijn uiteraard inclusief. We zijn goed bereikbaar en beschikken over een ruim, eigen parkeerterrein. Vanaf het erf loop je zo de boomgaard in of het Klompenpad op, om een grote of kleine wandeling te maken als onderdeel van de dag. Afhankelijk van de wensen kunnen we zorgen voor koffie met huisgemaakt gebak of een heerlijke lunch met streekproducten. 

Reserveren of meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op

Excursies voor jong en oud

Hoe houden jullie die appels zo vers en waarom hangen de netten boven de kersenboomgaard? Deze vragen horen wij vaak en met plezier geven we daar antwoord op.  
 
Maar nog leuker is het om het met je eigen ogen te zien hoe een koelcel er uit ziet of hoe de kersenbomen in de boomgaard groeien. Wij hebben veel te vertellen over ons vak en verzorgen dan ook graag groepsrondleidingen over het bedrijf waarbij we uitleg geven over de fruitteelt en natuurlijk de boomgaard ingaan en de koelcellen bezoeken.  

De rondleidingen worden op maat gemaakt, aangepast aan de leeftijd en interesses van de groep die mee gaat. Zo verzorgen we jaarlijks veel rondleidingen voor schoolklassen, van peuters tot voortgezet onderwijs. Leuk om jonge kinderen mee te nemen in het bedrijf en ze meer te leren over de natuur en de fruitteelt. 
 
Geïnteresseerd? Wij maken graag een voorstel op maat!  Neem contact met ons op