Overslaan en naar de inhoud gaan
Boerderij
terras

Puur genieten bij De Woerdt

Strijk neer op ons binnen- of buitenterras na een lange wandeling of mooie fietstocht. Kom gezellig koffiedrinken of lunchen na een bezoekje aan de Landwinkel. Geniet van het uitzicht op het erf, de boomgaard en de boerderij en geniet vooral van al het lekkers wat Het Boerderijterras te bieden heeft.
De bijzondere locatie, het moderne pand; rijk aan daglicht, en het vriendelijke personeel maken Het Boerderijterras tot een unieke locatie.

Lokaal, Duurzaam, Kwalitatief en Smaakvol

Onze gerechten worden zoveel mogelijk bereidt met verse en lokaal geproduceerde ingrediënten. De huisgemaakte appeltaart en appelsap van onze eigen appels zijn daar mooie voorbeelden van. Uiteraard serveren we ook vegetarische en vegan gerechten.
Voor al onze gerechten geldt; zoveel mogelijk onbewerkte ingrediënten en geen onnodige toevoegingen. Kortom, er is voor iedereen wat lekkers!

Download hier onze menukaart 

Wil je reserveren of meer weten over de openingstijden?  Neem contact met ons op

High Tea 

Op ons Boerderijterras kun je terecht voor een goed verzorgd en uitgebreid High Tea arrangement.
Sterker nog, het High Tea arrangement is onze specialiteit! Maak een reservering
 en ervaar het zelf.
Een High Tea arrangement kost € 24,50 per persoon.
Klik hier voor meer informatie

Met kinderen

Ons Boerderijterras is kindvriendelijk. Er is een speelhoek waar de kleintjes zich prima kunnen vermaken. Ook is het leuk om met kinderen bij de pony’s, de konijnen en de varkentjes te gaan kijken.

Bijzondere vergader locatie

Perfect voor zakelijke bijeenkomsten of presentaties; op de eerste verdieping van Het Boerderijterras bevinden zich twee moderne en comfortabele vergaderaccommodaties voor 4 tot 42 personen.
Meer informatie vind je hier 

Reserveren of meer informatie? Neem contact met ons op

Excursies voor jong en oud

Heb je wat te vieren? Of organiseer je een bedrijfsuitje of andere bijeenkomst? Maak een originele keuze; boek een excursie van De Woerdt! Klik hier voor alle informatie en mogelijkheden.

Geïnteresseerd? Wij maken graag een voorstel op maat!  Neem contact met ons op