Overslaan en naar de inhoud gaan
Campers

Kamperen met je camper in de boomgaard

Zet de camper in de boomgaard en geniet van de prachtige omgeving. Bij ons staat u letterlijk tussen de fruitbomen in. In onze Landwinkel kunt u terecht voor uw boodschappen of geniet van een kopje koffie of lunch op ons Boerderijterras.

Startpunt van je wandeling of fietstocht

Ons erf is een goed beginpunt voor afwisselende wandelingen en fietstochten. Bijvoorbeeld het Klompenpad Zeegsepad. De wandeling start bij de winkel en gaat door Ressen, Bemmel en slingert om en door onze boomgaarden. Ook een fietstocht over dijken, langs boomgaarden en door Park Lingezegen is prachtig om te doen. Bovendien ben je via het snelfietspad (RijnWaalpad) zo in Nijmegen of Arnhem. 

Dagelijks vers brood

In onze Landwinkel is dagelijks brood en banket verkrijgbaar. Daarnaast bieden we in samenwerking met bakkerij Van der Wal – Jolink uit Apeldoorn dagverse broodjes, koek en andere specialiteiten aan. In de winkel kun je een bestelformulier krijgen en de bestelling plaatsen. Bestel voor 12.00 en de volgende dag kun je de bestelling afhalen in de winkel. Let op: vers brood is er op dinsdag t/m zaterdag.

Onze voorzieningen

Sinds de zomer van 2021 hebben we meer voorzieningen voor de campergasten. Via het erf zijn in het nieuwe Boerderijterras toiletten en douches beschikbaar welke 24/7 te gebruiken zijn via een wisselende code. Wifi is er op en rondom het Boerderijterras. De (vuil)watervoorzieningen zijn achter het koetshuisje te vinden. Drinkwater vullen kan uiteraard ook. Op ons wensenlijstje staan nog vernieuwing van de stort van het grijze water. Ook komt er nog een nieuw vulpunt voor tapwater. 

Tarieven

Een overnachting bij De Woerdt kost per camper € 17,00. Dit is inclusief elektriciteit en exclusief € 1,00 toeristenbelasting per persoon per nacht. 

Wilt u reserveren?
Neem contact op