Overslaan en naar de inhoud gaan
Campers

Kamperen met je camper in de boomgaard


De Woerdt is gevestigd in het pittoreske dorpje Ressen aan de rand van de Betuwe, tussen de steden Arnhem en Nijmegen. Te midden van twintig hectare fruitbomen ligt onze eeuwenoude monumentale T-boerderij. De boerderij is gebouwd op een hooggelegen plaats ter bescherming tegen overstromingen. Zo’n hooggelegen plaats wordt in de Betuwe ook wel een woerd genoemd, waar de naam van onze boerderij aan ontleend is. De Woerdt wordt gepassioneerd gerund door de Familie van Olst.

Naast het  fruitbedrijf waar wij appels, peren, kersen, pruimen en walnoten telen, vind je op ons terrein ook een Landwinkel en BoerderijterrasIn de Landwinkel bieden wij naast ons eigen fruit ook een breed assortiment streekproducten en boerendelicatessen aan. Op ons gezellige Boerderijterras kan je heerlijk koffiedrinken, lunchen en borrelen. En wat dacht je van een high tea met huisgemaakte lekkernijen? Je bent van harte welkom!

Onze voorzieningen en faciliteiten

Onze camperplaatsen liggen prachtig tussen de fruitbomen in de fruitgaard. De camperplaatsen zijn voorzien van een 10 ampère elektriciteitsaansluiting. Bij drukte zijn er enkele plaatsen zonder elektra beschikbaar. Ook is er een nieuw aangelegde camper serviceplaats. Hier kan je drinkwater tappen, grijs water lozen, de toiletcassette legen en afval deponeren.

Op het erf van de Landwinkel aan de overkant van de camperplaats, in het pand van het Boerderijterras, bevindt zich het keurig schone sanitair gebouw. Het sanitair gebouw is voorzien van twee douches, een invalidentoilet, dames- en herentoiletten en een verzorgingsruimte voor onze allerkleinste gasten. De prijs voor een weldadige warme douche is 1 euro voor 5 minuten.

Boodschappen

Tegenover de camperplaats bevindt zich Landwinkel de Woerdt. Een prachtige Landwinkel voorzien van een zeer uitgebreid assortiment 
met lokale zuivel, boerendelicatessen, streekproducten, kazen, speciaal bieren, door onszelf geteeld fruit en nog veel meer!

Openingstijden Landwinkel

De Landwinkel is van maandag tot en met donderdag geopend van 08.30 tot 18.00 uur.
Op vrijdag is de winkel open van 08.30 tot 20.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur.
Op zondag is de winkel gesloten.

 

Het Boerderijterras

Tegenover de camperplaats vind je Het Boerderijterras. Een fijne plek voor een lekker ontbijt, lunch of een high tea. Of wat dacht je van een lokaal gebrouwen biertje of een fris sapje van ons eigen fruit? Op ons Boerderijterras serveren we zoveel mogelijk verse en huisgemaakte producten. We selecteren alles op basis van onze visie; lokaal, duurzaam, kwaliteit en smaakvol. Een bezoek aan ons binnen- of buitenterras is ideaal na een mooie wandeling of fietstocht.

Geniet van de prettige sfeer, en van het uitzicht over de boomgaard, het erf en de boerderij. We hebben een uitgebreide lunchkaart met diverse gerechten maar ook huisgemaakt gebak en diverse hapjes. Natuurlijk hebben we ook vegan en vegetarische gerechten in het menu. Voor alles geldt zoveel mogelijk onbewerkte ingrediënten en geen onnodige toevoegingen. Kortom, voor iedereen serveren we wat lekkers!
 

Omgeving

Natuurlijk is er ontzettend veel te doen en te zien in de nabije omgeving van Camperplaats De Woerdt. De unieke ligging aan de rand van de Betuwe, tussen Arnhem en Nijmegen, maakt Camperplaats De Woerdt dé ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie of ontspannen weekendje weg.
Klik hier voor de leukste tips en uitstapjes.

Wandelen direct vanaf de camperplaats

Onderstaand vind je de route van Klompenpadroute Het Zeegsepad. Een leuke wandeling van 6 kilometer in de directe omgeving van je camperplek die je door boomgaarden en mooie natuur zal leiden.
Let op! Honden zijn alleen toegestaan op het deel van het Klompenpad wat op ons eigen terrein ligt. Dit is aangegeven met de blauwe pijltjes op het kaartje, links van deze tekst.

Tarieven, aankomst en vertrek

Bij aankomst graag eerst melden bij de Landwinkel om in te checken. Is de Landwinkel gesloten? Bel dan naar +31(0)481 464 027 voordat je een plaats uitzoekt. Aankomst is vanaf 13.00 uur, vertrek is vóór 12.00 uur. Andere aankomst- en vertrektijden zijn na overleg eventueel mogelijk. Camperplaats De Woerdt is het hele jaar geopend.

Wij hanteren een tarief van 18,00 euro per nacht.
De toeristenbelasting in 2024 is 1 euro per persoon, per nacht.


Reserveren
Wil je verzekerd zijn van een verblijf op onze prachtige camperplaats? Maak dan een reservering.

LET OP!
Tijdens de Bruce Springsteen concerten (27 en 29 juni 2024) in het Goffertpark hebben wij geen plaatsen meer vrij.
   

Neem contact op