Overslaan en naar de inhoud gaan
Landwinkel
De lekkerste streekproducten!

Eigen producten, boerendelicatessen en streekproducten uit de regio Nijmegen

Onze moderne en ruim gesorteerde Landwinkel barst van de producten uit onze eigen boomgaard. Het hele jaar door zijn onze appels en peren te koop en in de zomer wordt dit aangevuld met seizoen producten zoals kersen, morellen, pruimen en walnoten uit eigen boomgaard. Naast ons verse fruit bieden we producten aan die gemaakt worden van onze oogst zoals jam, sap, likeurette, cider, honing, appelchips en stroop. Een prachtige boerderijwinkel; boordevol lokale streekproducten, producten van de boer en heerlijke delicatessen.
 

Boerendelicatessen & streekproducten

Onze Landwinkel ligt in Ressen in de Betuwe, vlakbij Nijmegen, en deze streek heeft veel te bieden. Dit zie je terug in onze winkel waar veel streekproducten van lokale ondernemers te vinden zijn. Zoals bakmixen van de molen in Ingen, bier uit Nijmegen, geweldige zuivel uit Arnhem, appelsprankel van De Fruitmotor of het lekkere brood van Streekbakker Jorrit. Naast fruit, fruitproducten en streekproducten uit de regio Nijmegen, verkopen we ook verschillende smaakmakers en glutenvrije producten. 

De Landwinkel Coöperatie

De Woerdt is aangesloten bij de Landwinkel coöperatie.  Dit biedt de mogelijkheid om naast producten uit de Betuwe, een breed assortiment ambachtelijke streekproducten uit andere Nederlandse regio’s aan te bieden.