Overslaan en naar de inhoud gaan
Landwinkel

Eigen producten, boerendelicatessen en streekproducten

Onze moderne en ruim gesorteerde Landwinkel barst van de producten uit onze eigen boomgaard. Het hele jaar door zijn onze appels en peren te koop en in de zomer wordt dit aangevuld met seizoen producten zoals kersen, morellen, pruimen en walnoten uit eigen boomgaard. Naast ons verse fruit bieden we producten aan die gemaakt worden van onze oogst zoals jam, sap, likeurette, cider, honing, appelchips en stroop.
 

Boerendelicatessen & streekproducten

Ons bedrijf ligt in de Betuwe en deze streek heeft veel te bieden. Dit zie je terug in onze winkel waar veel streekproducten van lokale ondernemers te vinden zijn. Zoals bakmixen van de molen in Ingen, bier uit Nijmegen, wijn uit Erichem, appelsprankel van De Fruitmotor of brood van Streekbakker Jorrit. Naast de fruitproducten en streekproducten verkopen we ook verschillende smaakmakers en glutenvrije producten. 


De Landwinkel Coöperatie

De Woerdt is aangesloten bij de Landwinkel coöperatie Dit biedt de mogelijkheid om naast producten uit de Betuwe, een breed assortiment ambachtelijke streekproducten uit andere Nederlandse regio’s aan te bieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kaas, vlees en zuivel.