Overslaan en naar de inhoud gaan
Landwinkel

Pasen 2023

Doe jij mee aan onze Paasei versier wedstrijd? Download hier je paasei en versier deze naar wens. Niets is te gek! Lever je unieke ei voor woensdag 6 april 2023 in. Dat kan in de Landwinkel. Het meest originele ei wint een grote Paashaas van de lekkerste chocolade. Dat maken we vrijdag 8 april 2023 bekend.

Eigen producten, boerendelicatessen en streekproducten

Onze moderne en ruim gesorteerde Landwinkel barst van de producten uit eigen boomgaard en van collega Landwinkels. Het hele jaar door zijn onze appels en peren te koop en in de zomer wordt dit aangevuld met de seizoen producten zoals kersen, morellen, pruimen en walnoten uit eigen boomgaard. Naast dit verse fruit bieden we producten aan die gemaakt worden van onze oogst zoals jam, sap, likeurette, cider, honing, appelchips en stroop.

Boerendelicatessen & streekproducten

Ons bedrijf ligt in de Betuwe en deze streek heeft veel te bieden. Dit zie je terug in onze winkel waar veel streekproducten van lokale ondernemers te vinden zijn. Zoals bakmixen van de molen in Ingen, bier uit Nijmegen, wijn uit Erichem, appelsprankel van De Fruitmotor of brood van Streekbakker Jorrit. Naast de fruitproducten en streekproducten verkopen we ook verschillende smaakmakers en glutenvrije producten.  

Ons bedrijf is aangesloten bij de landelijke Landwinkel coöperatie. Dit biedt de mogelijkheid om naast producten uit de Betuwe, een breed assortiment ambachtelijke streekproducten zoals kaas en zuivel, uit andere Nederlandse regio’s aan te bieden.