Overslaan en naar de inhoud gaan
Vlees en vis
kies voor verantwoord

Kies voor verantwoord!

Voor lekker, verantwoord en bijzonder vlees ga je naar De Woerdt. In onze Landwinkel bieden we een ruim assortiment vlees uit de regio aan. Van gehakt van Arnhem Angus tot aan het bijzondere wild van Gansch Anders.
Al het vlees dat in Landwinkel De Woerdt te verkrijgen is komt van dichtbij.
Lokaal geproduceerd, lokaal verkocht!

 

De Dykhoeve

Rundvlees

De Groote Locht uit Bemmel levert ons prachtig vlees van Lakenvelder runderen. Lakenvelder vlees staat bekend om haar unieke kwaliteit met een rijke en volle smaak. 
Daarnaast bieden we Angus rundvlees aan van Arnhem Angus. Op boerderij de Koningspleij in Arnhem is de kringloop helemaal rond. De runderen grazen op diverse locaties in en rond Arnhem waar het voedsel vooral uit natuurlijk grasrantsoen bestaat. Mede daardoor heeft dit kwaliteitsvlees een eigen unieke smaak.

Varkensvlees

De Dykhoeve uit Herwen zorgt voor de levering van het beste varkensvlees. De varkens van De Dykhoeve mogen jaarrond buiten scharrelen op kruiden- en knollenrijke graslanden. In de winter worden de varkens bijgevoerd met Luzerne. Doordat de varkens veel beweging krijgen en echt moeten werken voor hun voedsel heeft het vlees een heerlijke “bite” en verliest het weinig vocht in de pan.

Kippenvlees

Kemperkip levert kippen met de smaak die vroeger zo gewoon was. De kippen van Kemperkip scharrelen lekker buiten, eten plantaardig voedsel en krijgen de tijd om op te groeien. 

Wild en gevogelte

In ons assortiment vind je wild en gevogelte van Gansch Anders.
Al het wild en gevogelte van Gansch Anders komt uit de wildrijke Nederlandse polders. 

Vis

Visliefhebbers kunnen bij ons terecht voor Noorse zalm die op traditionele wijze wordt gerookt op Landgoed Doornik. Een visliefhebber proeft direct het verschil! 
Ons vlees- en vis assortiment is diepgevroren verkrijgbaar in de Landwinkel.