Overslaan en naar de inhoud gaan
Vlees en vis
kies voor verantwoord

In onze Landwinkel bieden we ook een breed assortiment vlees uit de regio aan. Het vlees van rund, varken en kip is afkomstig uit Arnhem, Aerdt, Dreumel en Zelhem. 

We verkopen rundvlees van van Jos Bolk uit Aerdt. Hij levert met aandacht voor dierenwelzijn en natuurbeheer vlees van het ras de Blonde d’Aquitaine, een ras dat bekend staat om zijn vet- en cholesterolarm vlees.

Daarnaast bieden we Angus rundvlees aan van Arnhem Angus. Op boerderij de Koningspleij in Arnhem is de kringloop helemaal rond. De runderen grazen op diverse locaties in en rond Arnhem waar het voedsel vooral uit natuurlijk grasrantsoen bestaat. Mede daardoor heeft het kwaliteitsvlees een eigen unieke smaak.

De familie Schellekens uit Dreumel staat garant voor het varkensvlees. Oog voor de dieren, de kringloop en de omgeving zorgen ervoor dat de zeugen en vleesvarkens op hun boerderij in grote groepen buiten kunnen leven en scharrelen.

Kemperkip levert kippen met de smaak die vroeger zo gewoon was. Deze dieren scharrelen lekker buiten, eten plantaardig voedsel en krijgen de tijd om op te groeien. En dat is te proeven!

Daarnaast verkopen we Hollands Wild zoals eend en hert op duurzame manier geoogst in de wildrijke Nederlandse polders. En de visliefhebbers kunnen terecht voor Noorse zalm op traditionele wijze gerookt op Landgoed Doornik.

Al deze producten zijn diepgevroren verkrijgbaar in de winkel.