Overslaan en naar de inhoud gaan
Sap
van ons fruit

En gedeelte van de jaarlijkse fruitoogst laten we verwerken tot heerlijke sappen zoals appelsap, appelperensap en appelkersensap. Niet alleen lekker maar ook heel gezond en verfrissend van smaak.

Sappen

Naast onze eigen geproduceerde sappen verkopen we in de winkel nog meer soorten en smaken zoals blauwe bessensap, druivensap of cranberrysap en ook een groot assortiment niet-gezoete sappen die rijk zijn aan vitamines en antioxidanten. En natuurlijk ook diverse siropen en diksappen, die lekker lang houdbaar zijn en die je naar smaak kunt verdunnen met (bruis)water.

Alcoholische dranken

Naast de vruchtensappen hebben we ook lokale bieren, wijnen en advocaat met en zonder alcohol. Appelwijn, appelcider, kersenwijn en likeurette laten we maken van onze eigen oogst. Naast deze dranken verkopen we ook cider van De Fruitmotor en UWE Cider uit Elst (Gld) en wijnen van het Betuws Wijndomein. Naast de wijnen staan er in winkel ook verschillende speciaalbieren van Stadsbrouwerij De Hemel en Nevel uit Nijmegen, Brouwerij aan de Dijk uit Lent en collega landwinkel de Heerlijkheid van Papendrecht en scharrelroom van collega landwinkel De Eekhoeve in Veenendaal.