Overslaan en naar de inhoud gaan
Sap
van ons fruit

Dorstlessers van De Woerdt

Een gedeelte van de jaarlijkse fruitoogst laten we verwerken tot de lekkerste fruitsappen. Denk aan heerlijke appelperensap, appelkersensap en natuurlijk appelsap. Niet alleen smaakvol maar ook héél gezond en verfrissend van smaak.

Sappen van De Woerdt
Naast onze eigen geproduceerde sappen verkopen we in de winkel ook sappen van collega fruittelers. Er zijn diverse soorten en smaken verkrijgbaar zoals blauwe bessensap, druivensap en cranberry sap. 
Ook voor een groot assortiment niet-gezoete sappen bent u bij ons aan het juiste adres. Deze sappen zijn rijk aan vitamines en antioxidanten. En natuurlijk leveren wij ook diverse siropen en diksappen. Lekker lang houdbaar en naar smaak te verdunnen met (bruis-)water.

Alcoholische dranken
Naast de vruchtensappen hebben we ook lokale bieren, wijnen en advocaat met of zonder alcohol. Van onze eigen oogst laten we appelwijn, appelcider, kersenwijn en “likeurette” maken. Likeurette is een likeur met een lager alcoholpercentage. Naast onze eigen alcoholische dranken hebben we Sprenkelaar van De Fruitmotor en UWE Cider uit Elst (Gld).

Wijn uit de Betuwe
Tegenwoordig komt er ook goede wijn uit Nederland, en uit de Betuwe in het bijzonder. De vruchtbare en mineraalrijke grond zijn een prima voedingsbodem voor gezonde wijnranken. Dat proef je direct terug in de wijnen van het Betuws Wijndomein uit Elst. 

Bier van hier
In de nabije omgeving van De Woerdt wordt door verschillende brouwerijen speciaalbier gebrouwen. In de Landwinkel vind je het uitgebreide assortiment van onder andere Brouwerij Aan de Dijk uit Lent, Woalbrouwers uit Gendt, Stadsbrouwerij De Hemel en Brouwerij Nevel uit Nijmegen.

Advocaat en Scharrelroom
Collega Landwinkel De Eekhoeve uit Veenendaal voorzien ons van heerlijk romige advocaat en scharrelroom.