Overslaan en naar de inhoud gaan
De lekkerste
zuivelprodukten

Zuivel met de smaak van vroeger!
Romig, vol van smaak en boterzacht. Dat is waar je aan denkt bij goede en eerlijke zuivel. Of je nu houdt van een goed glas melk of een volle frisse yoghurt bij het ontbijt, in onze Landwinkel vind je zuivel met de smaak van vroeger!

Ons adres

Lokaal is lekkerder!
In onze landwinkel hebben we heerlijke zuivel in ons assortiment. Van volromige melk tot gezonde kwark en van hangop tot heerlijke vanillevla, uiteraard gemaakt met echte vanille! Bij De Woerdt verkopen we uitsluitend zuivel van Nederlandse makelij en bij voorkeur in de buurt geproduceerd. Kom naar De Woerdt en ontdek de smaak van vroeger!

De bijzondere bedrijven achter onze zuivel
Zuivelboerderij IJsseloord uit Arnhem maakt op ambachtelijke wijze de lekkerste zuivelproducten. Denk aan melk en karnemelk, roomboter en yoghurt in diverse soorten zoals vanilleyoghurt en vruchtenyoghurt.
Ook de vanille- en chocoladevla van IJsseloord zijn geweldig lekker!  Zuivelboerderij IJsseloord maakt naast de bekendere zuivelproducten ook enkele specialiteiten zoals biogarde en boerenroomyoghurt met vruchten.

Zuivelboerderij Den Eelder uit Well maakt onze heerlijke geitenyoghurt. 
Weeribben Zuivel uit het dorpje Nederland voorziet ons van biologische zuivel zoals magere en volle kwark, Griekse yoghurt, roomboter en slagroom.