Overslaan en naar de inhoud gaan
Boeren
kaas

Koekaas, geitenkaas, schapenkaas, boerenkaas (gemaakt van rauwe melk) en kaas van gepasteuriseerde melk. Daarnaast hebben we biologische kaas en kaas met vegetarisch stremsel. Zo veel keus!

Koekaas

Koekaas bieden we aan in vele smaken en varianten: jong, jong belegen, belegen, extra belegen, oude kaas, overjarig (oude brokkel) en 30+ kaas. En natuurlijk ook kruidenkazen zoals mosterd, fenegriek, komijn, olijf/tomaat, truffel, brandnetel, pesto en nog veel meer. Onze leveranciers zijn bijzonder en bevinden zich door het hele land:
Kaasboerderij Weenink uit Lievelde werkt volgens de succesvolle formule van ambachtelijke traditie en kaas van eigen melk. 
Boer Spierings uit Oss heeft de hele keten in eigen hand. Van het bemesten van het land, het melken van de koeien, tot het maken van melk tot kaas. Met elke stap beïnvloeden ze de smaak van de kaas.
Weerribben Zuivel uit Nederland is een extensieve, biologische veehouderij die daarnaast kaas maakt in hun ambachtelijk zuivelfabriekje
Kaasboerderij Kwakernaat uit Oude Ade is bekend om hun 30+ kaas, minder vet, maar rijk van smaak. Verkrijgbaar in alle mogelijke varianten. 

Geitenkaas

Geitenkaas is ook goed vertegenwoordigd in ons aanbod; we verkopen jong, belegen, oud maar ook Italiaanse kruiden, fenegriek en honingklaver. De geitenkaas komt van Landwinkel en geitenboerderij De Mekkerstee in Ouddorp, zij maken (prijswinnende) kazen volgens eigen receptuur en van biologische geitenmelk.

Schapenkaas

De schapenkaas in onze Landwinkel komt van boerderij De Vreugdehoeve in Zwolle. Zij maken kaas van de biologische schapenmelk van de 500 Friese melkschapen op hun boerderij. Benieuwd hoe deze schapenboerderij er uit ziet? Deze link neemt je mee in een virtuele tour over De Vreugdehoeve.