Overslaan en naar de inhoud gaan
Boeren
kaas

Kaas zoals kaas hoort te zijn!

Denk je aan streekproducten en boerendelicatessen dan denk je natuurlijk ook aan kaas. Wij verkopen de allerlekkerste boerenkazen van onze Landwinkel collega’s uit heel Nederland. Van koe kaas tot kruidenkaas en van boerenkaas tot geitenkaas en zelfs kaas van vegetarisch stremsel; je vindt het allemaal bij De Woerdt!

Kaas van koemelk
 

Kaas van koeienmelk bieden we aan in vele smaken en varianten: jong, jong belegen, belegen, extra belegen, oude kaas, overjarig (oude brokkel), boerenkaas van rauwe melk en 30+ kaas. Natuurlijk hebben we ook de mooiste kruidenkazen zoals mosterd, fenegriek, komijn, olijf/tomaat, truffel, brandnetel, pesto en nog veel meer!

Kaas van geitenmelk
 

Geitenkaas is ook goed vertegenwoordigd in ons aanbod; we verkopen jong, belegen en oud. Ook voor geitenkaas met Italiaanse kruiden, fenegriek of honingklaver kan je bij ons terecht.

Speciale kaas
 

Moderne tijden vragen om moderne kazen. Daarom hebben wij ook kaas van vegetarisch stremsel en vetarme 30+ kazen in ons assortiment.

De bijzondere bedrijven achter onze kazen


Kaasboerderij Weenink uit Lievelde werkt volgens de succesvolle formule van ambachtelijke traditie en kaas van melk van eigen koeien. 
Boer Spierings uit Oss heeft de hele keten in eigen hand. Van het bemesten van het land, het melken van de koeien, tot het maken van melk tot kaas. Met elke stap beïnvloeden ze de smaak van de kaas.
Weerribben Zuivel uit het dorpje Nederland is een extensieve, biologische veehouderij die de lekkerste kaas maakt in hun ambachtelijke zuivelfabriek. 
Landwinkel en geitenboerderij De Mekkerstee uit Ouddorp, zij maken prijswinnende kazen volgens eigen receptuur en van biologische geitenmelk. 
Landwinkel De Ruurhoeve uit Hoogeloon is een melkveehouderij en kaasmakerij. De Ruurhoeve maakt onze bijzondere Truffelkaas. 
Landwinkel Speksnijder uit Lekkerkerk is een melkveehouderij en kaasmakerij. Zij leveren ons oude overjarige “Kletskaas”.