Overslaan en naar de inhoud gaan
Over ons

Familiebedrijf 

Ons bedrijf De Woerdt is gevestigd in Ressen in en rondom de gelijknamige eeuwenoude boerderij De Woerdt. Deze boerderij met haaks daarop twee schuren ligt op een terp, in het Rivierengebied ook bekend als een woerd. De boerderij en het erf vormen het hart van ons bedrijf. 

Familiefoto familie van Olst

Oorsprong

Eind jaren ’70 streken Nico en Greet van Olst neer op de boerderij en begonnen met de teelt van hardfruit op een paar hectare grond. Een gedeelte werd aan huis verkocht en dit nam in de jaren '90 een groei tot een boerderijwinkel.

Ook de boomgaard groeide door en meerdere soorten fruit werden aangeplant. Inmiddels beschikt De Woerdt over ruim 20 hectare boomgaard met verschillende soorten appels, peren, pruimen, kersen, morellen en walnoten. De verkoop van fruit aan huis is geprofessionaliseerd en uitgebreid met vele streekproducten en delicatessen. Tot op de dag van vandaag bent u welkom in de huidige moderne en ruim gesorteerde Landwinkel. 

Toekomst

De voortzetting van het bedrijf is verzekerd met de toetreding van de volgende generatie, zoon Wessel van Olst en zijn vriendin Esther Groenenberg. Zij wonen samen met hun drie dochters in de oude boerderij en geven op eigen wijze invulling aan de toekomst van De Woerdt. 

 

Maak kennis met De Woerdt 

Altijd wat te beleven