Overslaan en naar de inhoud gaan
Bijeenkomst
of vergadering

Bijeenkomst of vergaderen bij De Woerdt
 

Organiseer je een training, presentatie, workshop of andere bijeenkomst? Ben je op zoek naar een comfortabele en moderne vergaderruimte op een landelijke en originele locatie?
Zoek niet verder! Jullie zijn van harte welkom bij De Woerdt in Ressen.

De Woerdt ligt midden in de natuur tussen de steden Arnhem en Nijmegen

Van origine is De Woerdt een fruitbedrijf. Er worden op zo’n twintig hectare grond appels, peren, pruimen, kersen en walnoten geteeld. Andere onderdelen van De Woerdt zijn de Landwinkel met een zeer uitgebreid assortiment aan lokale boerendelicatessen, horecagelegenheid “Het Boerderijterras” en natuurlijk onze moderne vergader accommodatie.

De vergaderruimtes van De Woerdt

Wij beschikken over twee vergaderruimtes, geschikt voor 4 tot 42 personen. Beide ruimtes bevinden zich op de eerste etage van ons bijzondere pand en zijn zowel per trap als met de lift bereikbaar. Beide vergaderruimtes bieden leuk uitzicht over het erf en de boomgaard. 

Onze vergaderruimtes zijn modern en voorzien van alle gemak en comfort. Er is een goed wifi netwerk beschikbaar en natuurlijk kan je gebruik maken van een flip-over en een groot scherm. Uiteraard is het gebruik hiervan inbegrepen. Heb je andere apparatuur of audioversterking nodig dan kunnen wij dat op verzoek verzorgen via onze audiovisuele partner. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Bij De Woerdt is veel mogelijk en we denken graag met je mee.

Verzorging

Een lange vergaderdag staat of valt met goede koffie en lekker eten. Bij De Woerdt vinden we kwaliteit belangrijk en dat proef je! Van heerlijke sapjes van eigen fruit tot huisgemaakt gebak of een lunch met streekproducten; geef je wensen aan en wij zorgen voor de rest.
Ook voor gasten die ervoor kiezen om vegetarisch of veganistisch te eten zijn er ruime keuzemogelijkheden. Voor alles geldt; zoveel mogelijk onbewerkte ingrediënten en geen gebruik van onnodige toevoegingen.
Kortom, we serveren wat lekkers voor iedereen.

Buiten

Op het grote terrein van De Woerdt bevindt zich een Klompenpad (6km) waar je heerlijk kunt wandelen. Zo kan je met het gezelschap, tussen de besprekingen door heerlijk een frisse neus halen. Is de Klompenpad wandeling wat te ver? Maak dan een ommetje door onze boomgaard.

Rondleiding 

Wil je jullie vergaderdag onderbreken met een leuke activiteit? Dan is een excursie op ons fruitbedrijf zeer aan te bevelen.
Meer informatie over onze excursies vind je hier.

Bereikbaarheid

De Woerdt ligt vlakbij knooppunt Ressen, net ten noorden van Nijmegen en is met de auto goed bereikbaar via de A15 (afrit 38). Op ons terrein is ruim voldoende parkeergelegenheid. Ook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend. Plan hier je OV reis.
Je stapt uit bij halte Kerkenhofstraat in Ressen. Vanaf daar is het een paar minuten lopen.

Beschikbaarheid

Onze vergaderruimtes zijn van maandag tot en met zaterdag beschikbaar tussen 8.30 en 17.30 uur. Wil je liever op een andere tijd of op zondag een vergaderruimte huren dan is dat na overleg eventueel mogelijk.

Reserveren en informatie

Ben je enthousiast  geworden en wil je een vergaderruimte reserveren? Of wil je meer informatie over onze scherpe tarieven en mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor een adviesgesprek of een vrijblijvende offerte. Dat kan per mail naar boerderijterras@dewoerdt.nl of per telefoon naar 0481- 464 027.