Overslaan en naar de inhoud gaan
Excursie
leer meer over fruit

Hoe houden jullie die appels zo vers en waarom hangen de netten boven de kersenboomgaard? Deze vragen horen wij vaak en met plezier geven we daar antwoord op.  
 
Maar nog leuker is het om het met je eigen ogen te zien hoe een koelcel er uit ziet of hoe de kersenbomen in de boomgaard groeien. Wij hebben veel te vertellen over ons vak en verzorgen dan ook graag groepsrondleidingen over het bedrijf waarbij we uitleg geven over de fruitteelt en natuurlijk de boomgaard ingaan en de koelcellen bezoeken.  

De rondleidingen worden op maat gemaakt, aangepast aan de leeftijd en interesses van de groep die mee gaat. Zo verzorgen we jaarlijks veel rondleidingen voor schoolklassen, van peuters tot voortgezet onderwijs. Leuk om jonge kinderen mee te nemen in het bedrijf en ze meer te leren over de natuur en de fruitteelt. 
 
De rondleiding is ook een leuk bedrijfsuitje. We ontvangen je op ons boerderijterras met koffie en heerlijke appeltaart en na afloop van de rondleiding schuif je aan voor een boerenlunch terwijl je uitkijkt over de boomgaard. Loop daarna het Zeegsepad (6 km) en geef de deelnemers na afloop nog wat fruit mee naar huis.  

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op en wij maken een voorstel op maat.