Overslaan en naar de inhoud gaan
Kakelverse
eieren

Breek de dag, tik een eitje!
Misschien heb je onze kippenkar weleens zien staan? Hier wonen ruim 200 scharrelkippen die onze Landwinkel dagelijks voorzien van verse eieren. Overdag scharrelen onze kippen in de ruime weide naast de parkeerplaats en ’s avonds gaan ze veilig op stok in de kippenkar. Onze kippen hebben alle ruimte en vrijheid om door het gras te scharrelen; en dat proef je!
Wij leveren eieren in verpakkingen van 6, 10 of 30 stuks.

 

 

De Kippen van De Woerdt
De kippen van De Woerdt worden met liefde verzorgd door de enthousiaste teams van Gidding-Buitenzorg en Zorgboerderij De Groote Locht. Bij Gidding-Buitenzorg werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Bij Zorgboerderij De Groote Locht helpen ze kinderen die zijn vastgelopen met hun persoonlijke ontwikkeling. 

Dagelijks worden er verse eieren geraapt voor onze Landwinkel door deze enthousiaste collega's.

Eieren van Maassen
Soms hebben we zelf niet genoeg eieren. Daarom verkopen we ook vrije uitloop- en scharreleieren van Maassen Eieren uit Homoet.

Aan de stallen van Maassen zit een volledig overdekte wintergarden, extra fijn voor wanneer het guur en koud is buiten. Via deze wintergarden kunnen de kippen het weiland in lopen, dit in tegenstelling tot scharrelkippen die nooit buiten komen. Vandaar dat de kippen van Maassen “Vrije-Uitloopkippen” worden genoemd. Zij hebben er bewust voor gekozen om alleen vrije uitloopkippen te houden. Zo maken zij dat hun kippen een betere leefomgeving hebben.